Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

143 Posty

(wirek)
Stały Bywalec
46564966 napisał:
Ty Krystian85 jesteś chamskim, przemadrzalym spamerem i to są jedyne twoje atuty bo fałszywy profil jest oznaką tchórza i zwykłego szczura to raz. A dwa : tym razem w dyskusji wkleiles cos z WIKIPEDII bo dobrze wiesz tepa palo ze z inteligentnymi ludźmi nie porozmawiasz , olewaja cie mają wyjebane na takiego durnia. Tak że twoj wszechobecny lans spam i wpisywanie w każdym temacie glupkowatych prymitywnych uwag nie każdego rajcuje... Nie każdemu się to podoba zarozumialy IDIOTO.WKLEIL SIĘ CYMBAL z Wikipedia tekstami bo za głupi jest żeby zrozumiec temat artykułu. Ot tak jak zawsze po chamsku w wykonaniu Krystian85... Uwierz mi nikomu nie imponują twoje glupkowate wynurzenia wpisywane wszędzie ... Jesteś prymitywny tępym spamerem i to są fakty. Twój znajomy Jasta102 podobny prymityw tylko akurat on ma jakiś określony cel zniesmaczenia wszystkiego... Zohydzenia każdego tematu tekstu wpisu normalnych ludzi... Zwyczajnych. Jasta102 wg mnie jest Świadkiem Jechowej i nie wpisuje tego jako żarcik... Tak niechcący czasem jestem zmuszony zerknąć co dwa nieustraszone chamki Krystian85 i Jasta102 tu wypisują to zygac się chce...O tym ze Jasta102 anonimowy szczur najprawdopodobniej robi to za pieniądze pominę milczeniem... Technika ZOOHYDZANIA wszystkiego i wszystkich jest jedną z technik Świadków Jechowej... Dlatego wyrwał szmaciarz jedno zdanie z wykładu pani profesor dodał swoje dwa przykłady i dalej pozuje ze swoim kolegą na mądrego... Kurwa na burackim forum Moja NORWEGIA...

Zabawna jest liczba wielkich kwantyfikatorow. Sam post w swej tresci niedorzeczny, ilosc watkow w nim zawarta powoduje brak spojnosci. Odniesienia religijne na poziomie Niemiec z 1934r. A sugestia jakoby tekst pani prof posiadal jakies inne dno znane jedynie wtajemniczonym spina klamra te niedorzecznosci.

Czegoz chciec wiecej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
recenzent się pewnikiem w okolicach Ełku narodził?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
Ełczanom i koledze łogonofskiemu polecam ku uwadze
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/gielda/za...tyzmu+zalamania.html
PS
no i codzienna lektura Gombrowicza oczywista
ku pozbyciu się polskości z siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty

(wirek)
Stały Bywalec
46564966 napisał:
MORDA sługo pomocny .

Jak dyskurs merytoryczny to sie odniose w temacie:

Samce osiągają do 1m, samice są mniejsze - ok. 80cm. Ok. 2/3 długości ciała stanowi ogon. W mały teleskopie gwiazda okazuje się układem składającym się z jaśniejszego, złoto-żółtego obiektu, zajmuje się również korektą szeroko pojętych defektów estetycznych o rozmaitym podłożu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lena Gutkowska
(LenaGutkowska1)
Wiking
Interesujaca z Pani osoba! O partii zielonych w Norwegii wiem niewiele, choć jej idealy sa również moimi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
46564966 napisał:
wyrwał szmaciarz jedno zdanie z wykładu pani profesor dodał swoje dwa przykłady i dalej pozuje ze swoim kolegą na mądrego.
może i jedno ale jak wartościowe cioto
Mój ulubiony pisarz Witold Gombrowicz mówił o przezwyciężeniu polskości w sobie jako jedynie wyjście z polskiego ciotowiska.

PIŁSUDZKI BYŁ Q...Ą! PROFESOR BARTOSZEWSKI vel BARTMAN żydkiem, PASTUCHEM , A TWÓJ ULUBIONY pisarczyk ZBOCZEŃCEM CZYLI CIOTĄ I TEŻ (!) żydkiem!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Należy szanować osoby które świadomie walczą ze swoją polskościa i nie chcą dłużej być ciotami
I dlatego uznanie dla Pani Profesor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Artur Jakubczak
(archi1992)
Wiking
Na chuj ludzie z jakiegos jebanego pisu dodaja tu posty powinni wykastrowac te lajzy dla jasnosci nie po to ludzie uciekaja z Polski bu wysluchiwac teraz jakis łajz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Ponowna prośba do administratora portalu : zablokować tego chorego wielonumerowego nieszczęśnika. Pozwolenie mu na ekspresję jego choroby jest forma znęcania się nad nim. To naruszenie prawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Należy szanować osoby które świadomie walczą ze swoją polskościa i nie chcą dłużej być ciotami
I dlatego uznanie dla Pani Profesor

NO I W KOŃCU SAM NAPISAŁEŚ (!) KIM JESTEŚ!!! BRAWO ZA ODWAGĘ! TERAZ WIEM CO CIEBIE TAK CIĄGNIE DO PANIENEK KTORE WYKONUJĄ NAJSTARSZY ZAWÓD.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok